به گزارش خبرنگار مهر، محسن رضایی در حاشیه برپایی یادواره شهدای اطلاعات عملیات در جمع خبرنگاران قم اظهار داشت: آمریکا برنامهای جاهلانه علیه متحدان جمهوری اسلامی در منطقه طراحی کرد و فکر کردند وقتی داعش نتوانست موفقیتی به دست بیاورد و از طرف دیگر در شمال عراق هم شکست خوردند، اسرائیل در ادامه این طراحیها وارد صحنه شود و به سوریه حمله کند که در این زمینه هم شکست سنگینی خواهند خورد.
وی با اشاره به سخنان اخیر ترامپ بیان داشت: اولین باری است که یک رئیس جمهور در آمریکا از عبارت خلیج عربی به جای خلیج فارس استفاده میکند و این نشان دهنده یأس و ناامیدی آنان از ملت، رهبری و کشور ایران است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اقداماتی که آمریکا انجام داده همه ایرانیها را حتی در خارج از ایران متحد کرده است و ایرانیها میدانند که اقدامات آمریکاییها فریبکاری است.
وی با بیان اینکه به هیچ وجه در مسائل موشکی و دفاعی مذاکره نخواهیم کرد، افزود: اگر آمریکا برجام را پاره کنند و ما فعالیتهای هستهای خود را از سر بگیریم در این شرایط اگر اروپاییها بخواهند در خصوص هستهای مذاکره کنند ما دیگر آمریکاییها را به هیچ وجه در این مذاکرات راه نمیدهیم.


نظر شما